LeadDesk lyhyesti

LeadDesk lyhyesti

LeadDesk on Euroopan kärkiyhtiö pilvipohjaisten contact center -ohjelmistojen tarjoajana. LeadDesk tarjoaa asiakaspalvelu- ja myyntiohjelmistoa pilvipalveluna. Lead Deskin asiakkaina on yrityksiä muun muassa media-, turvallisuus-, energia, televiestintä-, rahoitus-, sekä markkinatutkimuksen aloilta. LeadDeskin pilvipalvelua käyttää yli 2 000 asiakasta ympäri maailman.

LeadDeskin perustajat ovat myyjiä henkeen ja vereen. Vuonna 2010 päätimme mullistaa call center -bisneksen, yksi agentti ja diili kerrallaan. Perustajamme halusivat alusta alkaen auttaa jokaista agenttia myymään enemmän ja hoitamaan enemmän asiakaskohtaamisia. Parannamme myynti- ja FCR-lukuja. Laskemme kuluja. Tyytyväisemmät agentit, tyytyväisemmät asiakkaat.

LeadDeskillä on paikallinen tukitiimi kaikissa kahdeksassa toimintamaassaan Euroopassa, joilta saa tukea paikallisella kielellä. Yli 170 tiimiläisessämme eri puolilta Eurooppaa ja maailmaa yhdistyy kansainväliset kyvyt parhaan mahdollisen contact center -ratkaisun rakentamiseksi.

Leaddesk lukuina

LeadDesk sijoituskohteena

Tutustu LeadDeskiin sijoituskohteena

Raportit ja esitykset

Tutustu viimeisimpiin sijoittajamateriaaleihimme