Sijoituskohteena

LeadDesk sijoituskohteena

Think locally, act globally -toimintamalli luo meille vahvoja kilpailuetuja

Vahvat kilpailuetumme tukevat meitä kasvutavoitteissamme. Näitä ovat

 • LeadDesk-ohjelmistomme nopea, helppo ja hyvin kustannustehokas käyttöönotto,
 • tehokas skaalautuvuus ja tietoturvallisuus sekä
 • kilpailukykyinen hinnoittelumalli,
 • LeadDesk-ohjelmistomme taipuu ketterästi paikallisiin vaatimuksiin, mikä on meille tärkeä etu ja asiakkaillemme merkittävä lisäarvo.

Kilpailijakenttämme voidaan jakaa globaaleihin toimijoihin sekä lukuisiin pieniin paikallisiin ohjelmistoalan yrityksiin. Kilpailuetumme ovat samat molemmissa ryhmissä, sillä olemme sekä eurooppalainen että paikallinen toimija.

Toimistomme nyt jo kahdeksassa maassa palvelevat yli 2 000:n asiakasorganisaatiomme globaaleja ja paikallisia tarpeita tehokkaasti ja luotettavasti.

4 hyvää syytä sijoittaa LeadDeskiin

Olemme…

 1. Voimakkaasti kasvava ja kansainvälinen
  Liikevaihtomme on kasvanut kahdeksan peräkkäistä vuotta keskimäärin 34 prosenttia vuodessa. Vuodesta 2014 kasvu on ollut nopeinta kansainvälisillä markkinoilla. LeadDesk-pilvipalveluamme käytetään tänä päivänä jo yli 34 maassa. Kasvuamme tukevat megatrendit, kuten pilvipohjaisten ohjelmistojen kysynnän kasvu.

 2. Skaalautuva ja tehokas
  Liiketoimintamme ytimen muodostaa jatkuvalaskutteinen LeadDesk-pilvipalvelu. SaaS-mallin ansiosta se skaalautuu tehokkaasti suurivolyymisen asiakaspalvelun ja myynnin tarpeisiin eri kokoisille asiakkaillemme, myös uusilla markkinoilla.

 3. Vakaa ja kannattava
  Liiketoimintamallimme perustuu pitkäaikaisiin ja jatkuvalaskutteisiin sopimuksiin. Tämä mahdollistaa vakaan ja ennustettavan liikevaihdon, mikä puolestaan luo edellytykset liiketoimintamme hyvälle kannattavuudelle.

 4. Innovatiivinen edelläkävijä
  Olemme luoneet menestyksekkään liiketoimintamallin. Se avulla olemme jo saavuttaneet johtavan1 markkina-aseman toimialallamme Pohjoismaissa ja rakentaneet hyvän kasvualustan keskeisissä maissa Euroopassa.

1 Johtava pilvipalveluna täysin itsenäisesti käyttöönotettavan (self-provisioning) suurivolyymisen myynnin- ja asiakaspalvelun ohjelmiston toimittaja liikevaihdolla mitattuna Pohjoismaissa. Tieto perustuu johdon selvityksiin alalla toimivista yrityksistä 12.12.2018. Tarkastelussa ei ole ollut mahdollista huomioida ei-julkisia tietolähteitä.